How To Hide Connections OpenVPN Në Kinë

Thom Browne, Menswear, Fall Winter, Paris, 2014

Nëse jeni duke përdorur OpenVPN në Kinë, edhe në port 443, ju mund të gjeni se lidhjet tuaja janë të paqëndrueshme. Problemi është se qeveria kineze mund të zbulojë dallimin në mes “normal” SSL encryption dhe VPN encryption. Zgjidhja është për të maskuar lidhjen tuaj OpenVPN, dhe të bëjë atë të duket si një lidhje të rregullt HTTPS. Ju mund […]

[ Lexo më shumë ]

Si Përdorimi Smart DNS Për të zhbllokojë video streaming Sherbime

greycoder-smartdns-larger

Në pak fjalë SmartDNS është një shërbim që zhbllokon streaming faqet si Hulu, Netflix, BBC iPlayer, dhe ndonjë faqet e internetit që janë të bllokuar bazuar në vendndodhjen tuaj. Nëse ju nuk keni nevojë për të fshehur IP tuaj ose keni nevojë për të encrypt lidhjet tuaja të internetit, ju mund të dëshironi të përdorni një shërbim SmartDNS vend të një VPN. Këto janë […]

[ Lexo më shumë ]

VPN Shkarko Kinë (Përditësuar November 2014)

best-vpn-china

Në pak fjalë Blloqet e internetit që qeveria kineze zbaton duket se ndryshon çdo ditë. Edhe në qoftë se ju përdorni VPN listuara më poshtë, ju mund të gjeni se lidhjet tuaja janë bllokuar në disa rrethana. Ne aktualisht rekomandojmë këto ofruesit si të VPN mira për Kinë: ExpressVPN: Serverat në Hong Kong dhe në Bregun Perëndimor të SHBA. Shumë Apps […]

[ Lexo më shumë ]

Mundësuesa Best Of Mail 2014

The Best Usenet Providers Of 2013

Në pak fjalë Këtu janë rekomandimet e mia të fundit për ofruesit më të mirë Usenet e 2014: Unë rekomandoj duke përdorur një ofrues me bazë në SHBA si Usenetserver (i shpejtë, i besueshëm, mbajtje të mirë) Merrni një llogari bllok nga XLned (Holandë) për të plotësuar ndonjë fotografi humbur (me burim nga XSNews – një ushqim të veçantë Usenet) Për të arritur Usenet nirvana, Unë rekomandoj duke përdorur SabNZBd […]

[ Lexo më shumë ]

Tre Ofruesit DNS qe nuk censuruar ose hyni Queries juaj

dust-hidden-face-illuminated-tindal-window-panes-1440x1080

Një DNS (domain name shërbimit) përkthen një adresë interneti njeriut-miqësore të tilla si "yahoo.com" në një adresë IP, të tilla si "98.139.183.24". Megjithatë, shumë ISP dhe ofruesit DNS publike do të hyni pyetjet tuaja apo faqet e internetit të censurojë nëpërmjet DNS. Këtu është një listë e ofruesve DNS që janë uncensored dhe nuk lidhem pyetjet tuaja DNS: FreeDNS – […]

[ Lexo më shumë ]